Dinerkaart
Bij Restaurant-Brasserie Vlonders kunt u elke avond terecht voor een diner met een prachtig uitzicht op het water van Fort De Bilt. Geniet van onze zorgvuldig samengestelde kaart vol verfijnde smaken, seizoensgebonden ingrediënten en creatieve gerechten.
Heeft u een allergie? Raadpleeg onze allergenenlijst.
Vanaf een groepsgrootte van 10 personen krijgt u de groepsmenukaart om van te kiezen.
Verblijft u in een kamer van ons hotel? Dan is de volledige dinerkaart ook te bestellen als roomservice.
Voorgerechten
Huisgemaakte Franse uiensoep
- Optie: Vegan
9,75
Knapperige kaascrouton, groentebouillon
Kreeftensoep van verse kreeft
16,50
Hollandse garnaaltjes en room
Carpaccio van rund
15,50
Parmezaanse kaas, zonnebloempitten, kappertjes, komkommer, tomaat en truffelmayonaise
Gerookte ribeye carpaccio
15,95
Met kastanje, hazelnoten, bospaddenstoelen en vijgen
Kip gyoza
- Optie: Vegan
13,95
Met bieslook, sesamzaadjes, Japanse mayonaise en unagi kabayaki saus
Crunchy zalm sushi
- Optie: Vegan
15,95
Met gedroogde uitjes, bosui, soja en japanse mayonaise
Taco rauwe zalm
15,95
Met tomaat, radijs, komkommer, mango en wasabi mayonaise
Gerookte eendenborst salade
15,95
Met katenspek, wortel, komkommer, prei, sesam en sriracha saus
Lauwwarme krokante feta salade
- Vegetarisch
15,95
Met gegrilde paprika, olijven, rode ui, komkommer en bieslook
Hoofdgerechten
Pasta Pappardelle
- Vegetarisch
24,95
Met gewokte spinazie, sjalot en een tomatensaus van rode pesto en pijnboompitten
Ravioli honing geitenkaas
- Vegetarisch
26,95
Met gewokte spinazie, sjalot en een tomatensaus van rode pesto en pijnboompitten
Bali spies
26,75
Gemarineerde kippendijen, atjar, casave chips, gebakken uitjes, satésaus, geserveerd met frites
Tournedos 150 gram of 200 gram
29,25/33,50
Met aardappelgratin, seizoensgroenten en pepersaus
Domburger
- Optie: Vegetarisch
26,75
Ambachtelijke, grof-gedraaide Black Angus hamburger (200 gram), gebakken ui, kaas, spek, relish van tomaat, augurk, ui en ketchup op een broodje, geserveerd met frites
Hertenbiefstuk
29,75
Met rodekool aardappel mousseline, stoofpeertje en peperkoeksaus
Lamskoteletten
29,75
Met honingtijmsaus, zoete aardappelpuree tijm/rozemarijn kletskop en dag groenten
Gebakken zeeduivel
34,50
Ingerold in katenspek met lintpasta, wilde spinazie en paprika saus
Gamba's
29,75
Pappardelle pasta, groene paprika, bospaddenstoelen, zongedroogde tomaat, ui, Parmezaanse kaas en champignonsaus
Kabeljauw
29,75
Gemarineerd in miso, met gegrilde bimi, jasmijnrijst en een sesamkletskop
Nagerechten
Eton mess
11,50
Kapotgebroken meringue met stoofpeer, vijg, slagroom en rode vruchten met bosvruchtenijs
Pumpkin spice crème brûlée
12,50
Met kaneelijs
Salted caramel cheesecake
11,00
Met stroopwafel
Velvet viola tartelette
12,50
Een tartelette met een compote van blauwe bes en bramen en gedecoreerd met een mousse van rode vruchten
Bijgerechten
Stokbrood met room- en kruidenboter
5,00
Frites met mayonaise
5,00
Groene salade met huisdressing
5,00
Pappardelle pasta
5,00
Gemengde groenten
5,00
Zoete aardappel frites met mayo
5,00
Kom langs voor een smaakvol ontbijt, lunch of diner!
Heeft u speciale wensen of dieetvoorkeuren? Laat het ons weten, en we maken graag iets passends. We kijken ernaar uit u snel te verwelkomen!