Bij Restaurant-Brasserie Vlonders kunt u elke avond terecht voor een diner met een prachtig uitzicht op het water van Fort De Bilt. Bekijk hieronder de diverse gerechten van onze dinerkaart. Heeft u speciale wensen of volgt u een speciaal dieet? Laat ons dit tijdig weten dan houden wij hier graag rekening mee bij het bereiden van uw gerecht naar keuze.
Vanaf een groepsgrootte van 10 personen krijgt u de groepsmenukaart om van te kiezen.
Geserveerd met een koude bieten salade met walnoot en pompoen
Met perzik, cherrytomaat, komkommer, zonnebloempitjes en balsamicocreme
Met tomaat, feta, rode ui, olijven, tomaten tapenade en groene kruiden
Met gedroogde uitjes, bosui, soja en Japanse mayonaise
Met dillecrème en gepofte bietjes
Parmezaanse kaas, zonnebloempitten, kappertjes, komkommer, tomaat en truffelmayonaise
Bladerdeeg met geitenkaas, prosciutto ham, zongedroogde tomaat en balsamicodressing
Knapperige kaascrouton, groentebouillon
Hollandse garnaaltjes en room
Yoghurt roomijs, bosvruchten sorbet met cassis biscuit, cassis gelei gedecoreerd met meringue
Een bodem van amandel chocolade, mousse van rood fruit en quinelle van citroen cremeux en merinque
Chocolade roomijs met amandel smaak, gedecoreerd met brownie stukjes en gecarameliseerde stukjes hazelnoo
Bodem van witte chocolade biscuit en een mousse van witte chocolade in combinatie van een zoetige en citrusachtige Kardamom smaak
Samen heerlijk nagenieten met een combinatie van de drie * bovenste desserts
Met aardappelgratin, seizoensgroenten en jus de veau met cacao en rozemarijn
Ambachtelijke, grof-gedraaide Black Angus hamburger (200 gram), gebakken ui, kaas, spek, relish van tomaat, augurk, ui en ketchup op een broodje, geserveerd met frites
Gemarineerde kippendijen, atjar, casave chips, gebakken uitjes, satésaus, geserveerd met frites
Met aardappelgratin, seizoensgroenten en pepersaus
Met aardappelgratin, seizoensgroenten en pepersaus
Met brie, honing en noten, aardappelgratin, en seizoensgroenten
Groene paprika, bospaddenstoelen, zongedroogde tomaat, ui, Parmezaanse kaas en champignonsaus
Met kruidenboter, zoete aardappelfriet en bietensalade
Met aardappelgratin, seizoensgroenten en pepersaus
Pappardelle pasta, groene paprika, bospaddenstoelen, zongedroogde tomaat, ui, Parmezaanse kaas en champignonsaus
Met tomaten salsa, basilicum en bospaddenstoelen risotto